Seminar APL 16-17 mai 2007

Seminar APL 16-17 mai 2007

In data de 16 mai 2007 s-a lansat la sediul Centrului de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila, Braila, Lacu Sarat, prima sesiune de informare a grupurilor tinta din cadrul proiectului "Informare, Eficienta, Integrare".
Participantii la aceasta sesiune sunt reprezentantii administratiei publice locale. Lectorii seminarului sunt dl. Ion Constantin Zamfir - Asociatia Prietenii Pamantului; dna Ticuta Caragea - ARCE filiala teritoriala Galati. De asemenea, la eveniment au fost prezenti membrii echipei de proiect din cadrul Consiliului Judetean Braila si din cadrul Centrului de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila.
 
 
 
Reamintim ca in cadrul proiectului se vor desfasura trei seminarii de câte 2 zile si trei workshop-uri de câte 3 zile si vor fi pregatite module specifice fiecaruia dintre grupurile tinta carora li se adreseaza proiectul: -          Autoritati publice locale; -          Institutii publice; -          Reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din Municipiul Braila si din orasele Faurei, Însuratei, Ianca.
În vederea adaptarii informatiei europene în domeniul eficientei energetice la nevoile grupurilor tinta, aspectele teoretice vor fi secondate si de numeroase studii de caz si exemple de buna practica din tara si strainatate. Astfel, se vor analiza situatii concrete privind eficienta energetica si impactul asupra mediului pentru investitii care vizeaza tmbunatatirea eficientei energetice.