EXPOZIȚIE PASCALĂ, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila.

EXPOZIȚIE PASCALĂ, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila.

În cadrul manifestărilor culturale, artistice şi educaţionale organizate de Primăria Municipiului Brăila cu prilejul Sărbătorilor Pascale, a fost vernisată in data de 10 mai, expoziţia de icoane, ouă încondeiate, broderii, obiecte tradiţionale, aranjamente florale şi produse pascale intitulată „Lumină din Lumină“.

La evenimentul desfăşurat la Teatrul ”Maria Filotti“ din Brăila a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care i-a binecuvântat pe cei prezenţi şi a adresat un cuvânt de apreciere pentru realizarea unor astfel de evenimente culturale care aduc bucurie şi lumină în viaţa cetăţenilor. 

Obiecte expuse au fost prezentate prin contribuţia deosebită a Liceului de Arte ”Hariclea Darclee” Brăila, Mănăstirea ”Sf. Pantelimon” – Lacu Sărat, Primăria Brăila, Centrului Judeţean pentru Creaţie Brăila, Arhivele Naţionale Brăila, Penitenciarul Brăila, Muzeul Brăilei ”Carol I” - Secția Etnografie şi Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati”.

La manifestarea culturală au participat oameni de cultură, profesori, istorici, oficialităţi locale şi mulţi copii de la şcolile brăilene.

La final, Corul „Armonia“ a susţinut în faţa publicului un concert de cântece pascale.